Nye billeder af  Faxe kalkbrud  det  sted jeg går meget, der fandt jeg mine første 2  Danekræ.  Og  på Stevns klint  der fandt jeg mit 3. Danekræ. Vi er også begyndt at interessere os for fiskeler og hvad man kan finde ved at slemme det.  
 Mor´s og far´s  Danekræ. 
Speciale Fossiler fra Møns klint, Kongsted kridtbrud og Ålborg kridtbrud. Mor har skrevet en ny  Bog om Faxe kalkbrud. Den kan købes på Faxe Museum og koster 30 kr. Jeg arbejder på en  Kirkegård der går  jeg og finder mange ting i småstenene.

Fossiler fra Næsekalk
Næsekalk er en speciel kalktype, hvor Snegle og Muslinger er rekrystaliceret, fra det ustabile aragonit, til det mere stabile calcit, så de har samme form som da de levede. De fleste andre Snegle og Muslinger vi finder, er det indre aftryk.
Tilbage i ca. 1950 var der i Faxe Kalkbrud en ryg der stak ud , som havde form som en næse. Professor Ravn brugte uger på at finde fossiler i næsen, deraf navnet Ravns Næsekalk.
Det siges at når der kom gæster til Geo Museum i Kbh. og Professoren ikke var hjemme, fik de at vide at Professor Ravn sad i Faxe Kalkbrud og pillede i sin næse.

Faxe nye Museum Østsjællands Museum   
Ny bog om Faxe Kalkbrud med billeder af fossiler. (Billedleksikon) Kan købes på Faxe museum. Den er på 44 sider og koster 65 kr.
Sydsjællands Amatørgeologiske Forening (SAF) hjemmeside  
Min udstilling på Næstved Bibliotek
Jeg arbejder på Snesere kirke Her er lidt grandækning og lidt gravstæder
Mor`s    samling Her er et billede af Prisen mor fik og lidt billeder af et skab med noget af indholdet plus et par skuffer med Krabber Samlingen er på Faxe Museum